Чук,чук ,чук... той отдавна не живее тук.
Тъмно е и крушката не свети...
дори не виждат се и силуети!?
Рязко времето се промени...
облак сив небето скри...
Облаци земята крият...
в тъмнината свещ гори
тя изгаря за да може,
човек напред да продължи.
Вярваш ли в доброто питам?
Носиш ли в душата си заряд...
Искаш ли да бъдем хора?
И да си един от нас.
Вятърът листата гони!?
От хазната липсват "трилиони"
Някой тук добре живее
а народа му беднее...
Пука ли му аз не знам
в него няма, срам ни свян.
Граби нашите пари,
също нашите мечти.
© Ангел Всички права запазени