16 may 2019, 6:46

Не заспивай 

  Poesía
180 1 2

Чук,чук ,чук... той отдавна не живее тук.

Тъмно е и крушката не свети...

дори не виждат се и силуети!?

Рязко времето се промени...

облак сив небето скри...

 

Облаци земята крият...

в тъмнината свещ гори

тя изгаря за да може,

човек напред да продължи.

 

Вярваш ли в доброто питам?

Носиш ли в душата си заряд...

Искаш ли да бъдем хора?

И да си един от нас.

 

Вятърът листата гони!?

От хазната липсват "трилиони"

Някой тук добре живее

а народа му беднее...

 

Пука ли му аз не знам

в него няма, срам ни свян.

Граби нашите пари,

също нашите мечти.

 

 

 

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря за любими Силве!Благодаря и за подкрепата!🌹
  • Така е мила, но и вярно .Благодаря за споделянето!Мариана!!!
Propuestas
: ??:??