Дори в блуждаещата късна нощ,
когато тъмната се е възцарила
и единствено самотните звезди блестят.
Ти се появи в съня
на моите мечти...
Така потайна като скръбна вест
и така красива като истинската ти.
Не знаех дали, да ти се
наслаждавам или страдам.
Ти беше само в моя сън,
а истината бе, че ти не беше тук.
© Емил Костов Всички права запазени