23.03.2010 г., 14:38 ч.

Не знаеш 

  Поезия » Любовна
561 0 2

Не знаеш колко нощи аз не спя,
не знаеш, че за прегръдките ти нежни аз тъжа,
не знаеш колко трудно е да те погледна
и да видя, че съм ти вече непотребна.

 

Не знаеш, че чувам понякога гласа ти,
не знаеш, че владееш изцяло ти ума ми,
не знаеш, че пробождаш сърцето ми с нож
и когато си безразличен, и когато си лош.

 

Не знаеш, че сравнявам се постоянно с нея
и да съм по-добра знам, че не умея,
не знаеш, че вече оглупявам,
не знаеш, че само се надявам.

 

Чудя се дали означавам нещо малко,
или имаш ме за същество, навярно жалко,
каквото и да е... разбрах,
за теб достатъчна не бях.

© Ива Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??