19.02.2007 г., 16:22 ч.

Не знам 

  Поезия
790 0 9
Каквото иска - не може, каквото може - не иска.
Каквото трябва - не прави, защото все не и стиска.
Тя прелива от искане - и се дави в желание.
Дай и нейната истина - спести и малко страдание.

© Ани Драганова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??