19 feb 2007, 16:22

Не знам 

  Poesía
836 0 9
Каквото иска - не може, каквото може - не иска.
Каквото трябва - не прави, защото все не и стиска.
Тя прелива от искане - и се дави в желание.
Дай и нейната истина - спести и малко страдание.

© Ани Драганова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??