27.01.2017 г., 22:04 ч.

Не знам 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
941 3 0

Не знам
много неща
за теб,
за мен,
за всички около нас,
за света,
за Вселената дори.
А искам да знам
толкова много неща
за Вселената,
за света,
за всички около нас,
за мен,

за теб дори.

Всъщност не знам...

Дали искам да знам
всичко за теб,
защото не знам
дали ще ме боли 
от всичко
което не знам.

© Bibi Sim Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??