25.09.2024 г., 7:13 ч.

Не знам какво харесваш в мене 

  Поезия » Любовна
135 4 4

     

 Не знам какво харесваш в мене

 

Не знам какво харесваш в мене –

навярно погледа ми син,

душата ми от друго време

или пък някой стих ти е любим.

 

Не знам какво обичаш в мене –

косата ми от лунна светлина

и любовта ми, чувствата към тебе,

докоснали те тайно през нощта.

 

Не знам какво харесваш в мене –

усмивката ми, пълна със тъга,

която слънцето ще ми отнеме,

когато ражда се деня.

 

Не знам, не искам и да зная

защо избрал си точно мен,

единствено желая да ми казваш,

че ме обичаш всеки ден.

             Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??