21.05.2007 г., 23:14 ч.

Не зная 

  Поезия
606 0 2
 

Не знам какво искам и какво желая...

Не знам за какво копнея и живея...

Сякаш няма смисъл моето съществуване,

а животът ми е като едно безцелно лутане...

Сякаш няма за какво да се хвана,

дори и едно клонче, за да се издигна,

за да усетя, че живея...

Не знам какво да направя,

за да почувствам тръпката на любовта.

Дори не знам накъде да поема,

за да успея нещо да постигна...

Не, не просто не зная...

© Ани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??