небето сипе божи плодове -
светлината на слънцето
изтънчения блясък на луната
и здрачът -
непосилно изпитание
на радости
и скърби
събрани в едно
времето помита всичко -
изящната снежинка
бялата пътека...
дъждът зеленикав
мокър възторг -
в думите набъбва
с топла ласка -
изригват цвят и висини
а аз съм топла
като... август
© Дима Всички права запазени
на природа и състояние на душата...
Дима, сърдечно..