1 мар. 2011 г., 20:22

Небесни дарове 

  Поэзия
416 0 1

небето сипе божи плодове -

светлината на слънцето

изтънчения блясък на луната

и здрачът -

непосилно изпитание

на радости

и скърби

събрани в едно

времето помита всичко -

изящната снежинка

бялата пътека...

дъждът зеленикав

мокър възторг -

в думите набъбва

с топла ласка -

изригват цвят и висини

а аз съм топла

като... август

© Дима Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??