17.06.2014 г., 22:55 ч.

Небесни гари 

  Поезия
394 0 4

Днес душата ми поема път
към святите, небесни гари,
вечер болките дълбоко спят
и крилете си насън разтварям.


Тъй душата ми поема път
към святите, небесни гари,
вече рана е за мен светът,
а не мога просто да остана.


Днес душата ми поема път
към святите, небесни гари,
щом болките в съня ми спят,
простете, че съм толкоз краен!

 

 

 

 

 

© Аз Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??