19.05.2017 г., 17:45 ч.  

Небесните влакове 

  Поезия » Философска
525 4 23

Без спирачки потеглят небесните влакове,

не по релси се движат – по път от звезди,

а далечните гари очакват ги някъде

зад дъждовния облак, от който вали.

 

Колко дни ще пътуват, на какво разстояние,

и Земята стрелочник не знае дори.

И не трябват билети за тях, разписание.

Натоварени тръгват с милиони мечти.

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??