7.05.2024 г., 19:19 ч.

Небесно радва 

  Поезия
62 0 0

Без да се
натрапва,
Любовта
внезапва!

 

Сепва,
изненадва
и небесно
радва!

 

И в сърце
векува!
И сърце
ликува!

 

И
нали
сърце е,
преблагоговее!

 

...............................

 

Ех, Любов,
безкрайвай
и света̀
оРА̀Йвай!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??