22.05.2008 г., 16:46 ч.

Небето също плаче 

  Поезия » Любовна
773 0 1

Следи от сълзи по небето се стичат -

ти помни, че небето плаче,

заради мен, заради любовта ми.

Малко време ми отдели,

за да кажа направо в очите ти

какво мисля за връзката ни.

 

Небето също плаче, когато аз

нощем плача за тебе.

Дъждовни следи се стичат бавно

по лицата на нас двамата.

 

Няма смисъл, може би, мисля си

да настоявам да бъдеш ти до мен.

Може би искаш да си вървиш

и сега не мога аз да те спра.

Знай, ще те пазя в сърцето си,

някой ден може би ще си с мен.

© Албена Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • небето плаче със всички нас...когато тъгуваме...
    а чистият небесен дъжд пречиства душите ни...
    с обич, Надежда.
Предложения
: ??:??