4.03.2019 г., 17:26 ч.  

Небивалици 

  Поезия » Любовна
450 2 4

Небивалици,

ах, тези твоите игри,

красиви са, ах, те, нали...

Красиво го знаеш, и дума не даваш

да падне дори...

красиво играеш...

красиво играят твоите очи...

красиво целуваш ме ти...

хайде, давай,

давай – но

и моите очи, и през моите очи...

В безсъници даваш куп от лъжи,

игри ли за теб са моите мечти...

по пътя блуждаеш...

за мен или за тях може би...

 

© Любов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??