20.06.2017 г., 10:46 ч.

Нечестни игри 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
338 1 1


Ще играем ли нечестно?
Искаш ли да ни бъде лесно?
Ти ще се криеш.
Аз ще те търся.
Ще знам къде си.
За да е лесно.
За да е нечестно.
За да те намеря.
За да те обичам.
После ще събличам.
Аз ще се крия.
Ти ще ме търсиш.
Ще знаеш къде съм.
За да е лесно.
За да е нечестно.
За да ме намериш.
За да ме обичаш.
Не искам да е честно.
Колкото по-бързо
толкова по-интересно
.

© Стилияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??