27.11.2008 г., 18:23 ч.

Недей... 

  Поезия » Любовна
483 0 2
Не ме докосвай, моля те, недей!
Не разрушавай всичките стени,
които толкоз време съм строила,
за да забравя всички наши дни!

Не искай да се видим, моля те, недей!
Повярвай вече времето отмина,
не искам повече да ме боли,
в очите ми сълзи да има!

Не се завръщай, никога недей,
във раните ми нож недей забива.
След теб остана празно в мен
и любовта отдавна си замина!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??