15.06.2008 г., 15:22 ч.

Недей 

  Поезия » Любовна
602 0 2

Не ме дарявай с огнена любов,

ако след туй ще ме облееш

с ледено, студено безразличие!


Не обещавай страст и обич във едно,

ако решил си, че след туй

ще сложиш маска от двуличие!


Не искай моите ръце сега,

ако след туй за тебе те ще бъдат

просто две ненужни ласки!


Защото няма истински

да си обичан след това,

ако обрекъл си душата моя на нещастие!


МariAngel

© Марияна Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??