14.06.2009 г., 19:59 ч.

Недей... 

  Поезия » Любовна
648 0 0

Къде си ти и кой си?
Трол ли си или пък принцът чакан?
Нахлу в душата ми и преобърна всичко,
със струни нежни ти света ми върна.

Не тичай, не избягвай ме,
сърце аз също нося.
Бъди до мен какъвто си,
дори сърцето ти от камък да е вече.

Недей... потъва ти в тъмната гора,
там други демони те чакат.
Отпий от светлото, което нося.
Бъди ми само Светлина във мрака.

© Ужасница Прекрасница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??