23.01.2020 г., 23:50 ч.

Недей 

  Поезия » Гражданска
738 0 1

Недей

 

За кого ли да страдаш?Недей!

Ако приятел пак те предава

навярно не е за пръв път злодей.

И, верността ти, дали заслужава?

 

Да плачеш за тях!Не заслужават!

Твоите сълзи изтрий и живей,

двама, трима ти стигат тогава-

истински, както в една песен се пей.

 

Сама ли? Та, това е ново начало

и пътят ти сви , не е вече със тях,

винаги гледай напред и направо,

не вземай със себе си техния грях.

 

Напред се върви.Назад-вече няма!

От рана, до рана плаче нощта,

подадеш ли от обич ръка-се ранява,

когато простил си на подлостта!

© Елеонора Крушева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??