25.01.2022 г., 6:56 ч.

Недей да ме събуждаш... 

  Поезия » Любовна
254 0 0

Заспивам пак. Недей да ме събуждаш.

Обичам теб единствено в съня.

Щом когато се събудя си ми чужда

и до мен стои измислена жена.

Прекрасно е, когато теб прегръщам

чрез своето обичащо сърце.

Магията в съня е тъй могъща,

че някак си не искам пак да спре.

Целувай ме, защото имам нужда

от твоите целувки като дъжд.

И моля пак - недей да ме събуждаш,

а в този сън от нежност ме задръж.

 

© Васил Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??