22.04.2007 г., 9:59 ч.

Недей ми казва, че е грешно! 

  Поезия
614 0 0
Недей ми казва колко е грешно,
че съм влюбена в теб.
Недей измисля хиляди причини,
за да не бъдеш с мен.
Нищо, че си болен,
знаеш,че те обичам аз.
Тялото ти изгаря,
но душата ти изпитва страст.
Не си мисли,
че болестта ще ни победи.
Ела, аз ще те топля!
При мен се приюти.
Ръцете ти треперят.
Но тялото ти е пълно с жар.
Ела, аз ще ги сгрея.
Нима без мен би оцелял?
Недей ми казва колко е грешно,
че съм влюбена в теб.
Недей! Защото ти си най-истинския
от истинските човек!

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??