24.11.2024 г., 10:06 ч.  

Неделно утро 

  Поезия » Любовна
19 0 0

 

Утро неделно! Накрая пристигна -

късно кафе със сметана и чар;

бавна целувка – от теб ми е дар.

Време за нас – ти нима ми намигна?

 

Наша неделя – усещам копнеж!

Тихо е – спят и децата ни кротко.

Вече не ги наблюдаваме зорко.

Виж как стъклата покрил ги е скреж!

 

Знам, че ни чакат задачи безчет,

делникът утре се връща. Защо ли?

Вятърът клоните китни оголи,

Зимата води ни пак на отчет!

© Bo Boteva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??