9.02.2024 г., 14:35 ч.

Недописано 

  Поезия » Любовна
273 4 5

Силно се надявам
всичко да е в ред.
Искам да те впиша
в краткия куплет,
но дали ще мога,
няма как да знам.
В лилавата вечер  
ще си бъда сам.
Падат пак комети,
гаснат пак звезди.
Времето не спира,
времето лети.
Бавно се стопява
светлият ми блян
и животът мой е
пясък разпилян.
Как да те погледна
в тъжните очи,
таз любов последна,
знам не ми личи.
Няма да допиша
краткия куплет,
нека  го напише
някой друг поет.


 

   

© Георги Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??