14.07.2011 г., 16:29 ч.

Недопушена цигара 

  Поезия » Любовна
622 0 5

Недопушена цигара

 

Спри за миг край пътя прашен, 
последно сбогом ми кажи. 
След теб остава мракът страшен, 
той със мене ще тъжи. 

С бутилка ром и старо уиски 
край камината ни вечер ще присядам. 
Струва ли, кажи ми, рискът 
цял живот за теб да страдам? 

И ще бъда недопушена цигара, 
белязана от твоите устни, 
от любов ще тлея, ще догарям 
и накрая просто ще угасна... 

И кажи, нима не заслужавам 
последно сбогом да ми кажеш? 
Върви по пътя, нека страдам... 
мракът не е толкоз’ страшен.

 

Илияна Дадарова

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??