31.08.2007 г., 20:52 ч.

недостъпна 

  Поезия
984 0 4
Не няма да ме имаш
това ти казах аз,
от мен не искай нищо-
за мене нямаш глас!

На тебе зная ти хареса
да чуеш мойто не,
и в свойта стая ме отнесе,
не падна ти на колене.

А своя ме направи,
забравил отказа сега,
защото всъщност знаеш
че искам те в нощта.

Аз винаги ще казвам не,
така ми най- харесва,
а твойте властните ръце,
отново ще ми дават нежност.

Недостъпна мили ме обичаш,
предизвикателство за тебе е това,
но винаги когато ме поискаш
ме имаш на мига!!

© ЛОЛИТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??