24.06.2011 г., 11:34 ч.

Недовършена Любов 

  Поезия » Любовна
562 0 3

Да кървиш, в зловещи рани ти обвит,
това живот ли е, или ад, кажи ми ти.
Любовта недовършена крещи,
сякаш недовършена картина за четката тъжи!

Всеки дъх разкъсва плът и кръв
и в дълбините на Душата болка се излива!
Болка, която само от твоя аромат заспива,
а присъствието ти плътта ми то лекува.

                                    за Бети :) с обич
15/04/11

© Борислав Луканов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??