25.03.2008 г., 15:57 ч.

Недовършено 2 

  Поезия » Любовна
404 0 1
Недовършено 2

Слънце, небе, тръпнеща радост,
ромон, пулс, превъртяло сърце,
огън в очи, бушуваща младост,
зелени треви, замечтано лице!

Звън на криле, вятър разбъркан,
усмивки, усмивки, дъх на цветя,
шемет и глас, тих и объркан,
полет без край, в мислите - тя!

Нощ, звезди и бездушна Луна,
ъглести сенки, студена тъга,
вървеж, земя и зла тишина,
тежка и грозна, раздрала душа...


'95

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??