9.10.2009 г., 2:56 ч.

Недовършено 

  Поезия » Любовна
655 0 1

Парче месо, разкъсвано на две -

изтерзано момчешко сърце.

Любов и страх се зверски борят в мен,

не давайки покой ми ни нощ, ни ден.

Ще тъпчеш ли и ти, любима моя

това което тъпкаха преди?

Ще доубиеш ли

умъртвените

мечти?

Ще обикнеш ли остатъка от мен?

Макар и малко, остана ми парче сърце.

И в посивелите очи си само ти.

Закърпена душа на едно пораснало дете.

© Ервин Даутев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??