26.03.2008 г., 13:06 ч.

Недовършено 3 

  Поезия » Любовна
528 0 3
Недовършено 3

Вглеждам се в онези редове,
които питат трябва ли отново,
отново в празни редове,
да пиша със мастило ново?

Трябва ли пътека да се дири,
с къс надежда в прозаичен свят,
с много шпаги, с малко лири
и в който  побеляваш млад...

'95

© Станимир Тахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??