6.02.2013 г., 8:01 ч.

Негодяй 

  Поезия
704 0 0

Боли, боли ме глава

от твоите слова…

ах как писна ми,

да те слушам

как жалваш се,

че държавата му виновна била,

че тъй, че онуй         

инак било.

Не се траеш, бе човек,

иде ми да крещя,

писна ми да те слушам

как обич неполучил,

а, земи, че млъкни

и разбери, ти вече

за да получаваш,

трябва и да даваш,

а ти се оплакваш,

негодяй! 

© Петър Петров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??