1.10.2016 г., 10:10 ч.

Неизбежно 

  Поезия
560 1 4

Потегли тихо, без да попита,
на тръгване май заваля...
Дали е това или във очите
разстила се сива мъгла?


Не се обърна да ме погледне
сякаш тук не е била,
безшумно-тъжно и безнадеждно
сбогува се с мен младостта. 

© Екатерина Спасова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??