7.12.2010 г., 20:56 ч.

Неизказано 

  Поезия » Философска
540 0 4

Всеки ден открадва от мене

по един красив, безценен миг.

Остават ми дни преброени -

като стон, като песен и вик...

            

Неизбежно и тъжно е, зная!

Но рано е, рано е още за КРАЯ.

© Генка Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??