26.07.2017 г., 8:33 ч.

Неизречено 

  Поезия » Философска
332 0 0

 

Белият лист как да запълня,
щом сърцето ми не познава езика,
с който на мен и теб не ни стиска
да си кажем кой колко другия обича...

Изрично животът ни предрича -
бъди смел и нищо не отричай,
яростта и радостта си заобичай.
Да се откажеш от любов не се заричай.

Страхливци с теб сме, аз зная.
Обичам, не обичам и това е нормално.
Не е трудно да оставиш любимия,
но и сам да си в безкрая е жалко.

© Стефани Всички права запазени

Без коментар...
 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??