23.04.2011 г., 16:58 ч.

Неизречено 

  Поезия
551 0 0

... любовта е като капка в океана от мечти...

Не виждайки очите ти, сърцето ме боли.

Усещам нещо, но от слепота

губя се сега, губя се в нерешителността...

Обръщам се към теб за помощ, но уви.

Отстрани е лесно, но във връзката боли...

Не ми се доверявай, думите ми са лъжа,

остани далече, за да не погубя и двама ни в нощта...

© Лили Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??