23 апр. 2011 г., 16:58

Неизречено 

  Поэзия
552 0 0

... любовта е като капка в океана от мечти...

Не виждайки очите ти, сърцето ме боли.

Усещам нещо, но от слепота

губя се сега, губя се в нерешителността...

Обръщам се към теб за помощ, но уви.

Отстрани е лесно, но във връзката боли...

Не ми се доверявай, думите ми са лъжа,

остани далече, за да не погубя и двама ни в нощта...

© Лили Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??