5.05.2018 г., 1:06 ч.

Нежен миг 

  Поезия
295 1 2

В брънките на нежността

просветва струя лунна крехкост.

Копринена нишка изтъкана

светлина.

Ноти  изсвирена копнежност.

Начало, извор – страст.

Обич в реално действие.

Целувка от сила – добрина.

Вълна на порив скрита тишина.

Енигма споделена в допир.

Плюшен поглед носещ сладост.

Неволен полет на душа

отпусната в свободен мир.

Балонче от последна бира…

Ранен стимул на кафе.

Желание за грижа.

Раждането на милувка…

© Misteria Vechna Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??