27.05.2008 г., 14:49 ч.

Нежна любов 

  Поезия » Любовна
639 0 1

   

     Рисувам те като мече.

Тялото ми е жадно жадно за теб.

Ти си ритъмът в сърцето.

Докосвам те с кристалните си ръце.

Виждам те  преобразен.

Обичам те ще чуеш музиката от стиха.

Сълзите бавно се стичат по мене.

Облизвам те нежно докато се движиш в мен.

Събличам и те  улавям в плен.

Любов е, щом съм с теб.

Сметаната  те  обхожда тялом.

Телефонът говори, но моята  тръпка си ти.

Омотавам се като паяжина.

Тихо е, а морето ме облива.

Светлина е за  теб.

Устните ми да ги целуваш.

Милувките, за  да ме усещаш  всеки ден.

      Това стихче го посвещавам на моето дяволче

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??