12.12.2007 г., 17:20 ч.

Нежна магия 

  Поезия » Любовна
612 0 3

Какво се случи между теб и
мен?

Какво се случи в онзи летен
ден?

Не зная!

Но само за тебе мечтая.

Като лъч небесен ти проби
сърцето

и аз разбрах - за мен ти си
момчето!

Спечелих прекрасната магия

и с нея любовта аз ще
открия.

За да бъда весела, щастлива

и от нежност сърцето да
прелива…

 

30.03.2004г.

Надя

© Надежда Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??