2.04.2008 г., 20:13 ч.

Нежна утеха 

  Поезия » Любовна
841 0 2

НЕЖНА УТЕХА     

 

Стига сълзи и въздишки на униженията край, 

с високо вдигната глава ще вървя към ЛЮБОВТА!  

Към теб, любов, ще тръгна аз, с отворени обятия,

като вълна към залив тих, да срещна пристана спокоен.

В прегръдки нежно ме вземи и с много ласки ме дари. 

И щом неканена тревогата, в душата моя се прокрадне, 

с мили думи ти я прогони, с целувки страсни тялото ми обсипи, 

и със любов силна и безкрайна стопли измъченото ми сърце.

На рамото ти пак глава ще сложа и камбани в душата ще звънят, 

че ти ми даваш сили, да се смея и да продължавам да живея!

© Самотница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??