1.07.2008 г., 20:21 ч.

Нежни безсъници... 

  Поезия » Любовна
1228 0 52

 

 

 

                Сърп от луна
                рисува
                по гърба на нощта
                с нежност
                малки
                звездни сърчица...
                а тя...
                чернокоса, красива
                с влюбена
                женска душа
                съблякла
                без срам
                звездната дреха,
                гола и топла,
                нежно се люби 
                с небето...
                усетил
                тайнствена страст
                притичал
                полъхът свеж,
                тихо люлее гората...
                целува
                всяко листо,
                милва
                с трепет стеблата...
                прошумява...
                и кротко
                в тревата се скрива...
                а някой
                някъде там...
                от мислите ми нежни
                погален заспива...

© Магдалена Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??