Косите ми се търкалят като плажна топка.
Устните горещи, като шоколада.
А слънчево загадъчно ме докосват лъчите.
Ти ме гушкаш, мое опиятие.
Клатиш ме, като пейка.
Римуваш ме, но и трепериш по мен.
Говоря ти...
Усещаш ли как стихът се плъзга по шията ти.
Нежност се стопи, като видение.
Ти си скрит образ в мен.
Чувам песните на любовта.
Рисувам карикатурни синьо-зелени очи.
Гушкам се в скута, когато ми каза нежно с перлени целувки.
Стоя до теб, като вълшебница.
Погалих здрача, за да те видя отново.
Миг от сребърни листа попадна до мен.
Ти си тайнственото ми съчетание на нежност и красота.
С поглед ще те събличам.
Но само с един поглед ще ти кажа обичам те.
посвещавам това стихче за моето Мишле
© Десислава Танева Всички права запазени