7.10.2008 г., 17:27 ч.

Нежни пламъци 

  Поезия » Любовна
472 0 1

Има една светлина, която обичам - това си ти.

Усещам горещината под кожата ми.

Ти си римата, която имам до мен.

Ти си пулсът на стомахчето ми.

Топлината ме подлудява.

Кожата ти ме кара да се гушкам в теб.

Любов си ти  за мен.

Не лъжа с мислите, нито със сърцето ми.

Ти си всичко за мен... нежен полъх,

туптящи огънчета и сбъдната мечта да съм до теб...

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??