27.12.2015 г., 21:22 ч.

Нежно бягство 

  Поезия » Любовна
282 0 1

Търся начин, по който да ти покажа 

мислите и чувстватам които не можах да изкажа

на глас, може би от плахостта в мен,

зародени от провали и от живота обременен!

Ти караш ме да се усмихвам и да спичам!

Имам силна амбиця след теб аз да тичам!

Да те гоня и да ти покажа своите намерения!

Ти си нежно бягство - заличаваш моите съмнения!

© Йордан Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Толкова, толкова, толкова, толкова красиво!!!Много ме развълнува с тези стихове, защото познавам чувствата и преживяванията свързани с тях...
    Това нежно бягство си струва всичко!!!
Предложения
: ??:??