16.01.2010 г., 14:23 ч.

Нежно цвете 

  Поезия » Любовна
645 0 0

Нежно цвете,

стръкче цвят,

малко и омайно,

с красив аромат…

Хубаво е казва всеки,

по прекрасно от деня,

но в нощта е тъжно,

свито и унило,

търсещо малко топлина…

Нима и то си има мъничко

сърце красиво и то тупти

и търси обич,топлина,

нима и то търси любовта…

© Жулиета Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??