3.11.2022 г., 18:11 ч.

Нежно име 

  Поезия » Любовна
608 0 0

 Твоето име - нежно, като диамант. 

     Ти си като елексир, влизаш през кожата ми и минаваш, като любовна гама.

    Донеси ми топъл сатен, а името ти е сантиментално - крехко на звучене.

  Искам те! 

Макар да те видя само на хартия, ти ми влезе в душата ми .

 Желая твоето име да е съчетание с моето Аз и Ти можем да подведем звездите, а нощта да е наша.

© Десислава Танева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??