14.07.2016 г., 10:32 ч.

Нежно желание 

  Поезия » Любовна
409 0 0

НЕЖНО ЖЕЛАНИЕ 
(поетичен диалог) 
Мilano
Пламена Владимирова 

М
Нежността ти искам да почуствам 
и трепета в твоите гърди.
Сърцето мое лудо да препуска,
да вплитам пръсти в меките коси.
П
В очите твои искам да намирам,
това което много ме теши,
в прегръдките ти нека да се стапям,
да бият в ритъм нашите души...
М
Желание опасно пак  напира,
и буди жажда за обич и мечти.
С устни влажни нека те обсипвам,
а тялото ти страстно да гори...
 П
Стихия в мене ти запали,
и страстен огън по вените пълзи,
изпълвай ме със сладостни екстази,
а после кротко двама да заспим.

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??