28.07.2006 г., 12:34 ч.

Нежност 

  Поезия
870 0 1

Обичам в теб да се сгуша
и да потъна в забрава.
Обичам ръцете ти да усещам
по моето тяло.
Обичам гола да лежа до теб
и да ти шепна: "Обичам те!"
Обичам те, толкова много,
толкова силно!

© Кристина Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??