Jul 28, 2006, 12:34 PM

Нежност 

  Poetry
872 0 1

Обичам в теб да се сгуша
и да потъна в забрава.
Обичам ръцете ти да усещам
по моето тяло.
Обичам гола да лежа до теб
и да ти шепна: "Обичам те!"
Обичам те, толкова много,
толкова силно!

© Кристина Славова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??